Har du brug for hjælp?

Vores guide beskriver, hvordan du bestiller dit gavekort i tre enkle trin. Hvis du har spørgsmål, er det måske et af de hyppigst stillede, som du finder svar på nederst på siden.


Sådan gør du

1

Vælg butik

Først skal du vælge, hvilket gavekort du ønsker at bestille og lægge det i kurven.


2

Bestil gavekort

I kurven skal du indtaste aktiveringskoden fra dit gavekortbevis, som du finder på Mit Alka. Har du mere end én aktiveringskode, får du mulighed for at indtaste flere koder efter den første.


3

Modtag gavekort

Afhængig af hvad du har valgt, vil du enten modtage en mail med et digitalt gavekort eller et fysisk sendt med GLS. Der kan der gå 7-9 hverdage, før du modtager det. Rigtig god fornøjelse.


Hyppige spørgsmål og svar

Har du spørgsmål til selve brugen af dit gavekort eller din aktiveringskode?

Så er du velkommen til at kontakte MBXP via mail kundeservice@mbxp.dk. MBXP står for håndteringen og udstedelsen af gavekort, og de er de bedste til at hjælpe dig. Du kan også ringe til MBXP på telefon 53 53 73 85. Åbningstider på telefonen er: Mandag - fredag fra kl.09.00-11.30 og igen fra kl.12.30-15.00


Hvorfor får jeg et gavekort?

I særlige kampagneperioder får du et gavekort, når du køber forsikring på alka.dk. Gavekortet er en selvbetjeningsrabat, fordi du køber forsikringen på alka.dk


Hvornår og hvordan får jeg gavekortet?

Når du køber din forsikring på alka.dk i en kampagneperiode, kan du umiddelbart efter købet se dit gavekortbevis på Mit Alka. På gavekortbeviset står en aktiveringskode, som du skal bruge, når du vælger dit gavekort. Aktiveringskoden er gyldig fra den dag, din forsikring træder i kraft.


Hvor kan jeg vælge gavekort til?

Du kan vælge gavekort til f.eks. Matas, Zalando, Imerco, Humac, samt en lang række oplevelsesgaver. Se alle mulighederne her


Får jeg gavekort, når jeg køber tilvalgsforsikringer?

Nej, du får ikke gavekort ved køb at tilvalgsforsikringer.


Hvor længe er mit gavekortbevis gyldigt?

Det er gyldigt i 3 år fra din forsikring træder i kraft. Udløbsdatoen står skrevet på dit gavekortbevis.


Kan mit gavekortbevis ombyttes til kontanter?

Gavekortbeviset kan ikke byttes eller veksles til kontanter.


Hvad sker der, hvis jeg ikke bruger alle pengene på én gang?

Din saldo vil blive opdateret, så snart du har brugt din aktiveringskode. Hvis dit gavekortbevis starter med 250 kr. og du vælger at købe et gavekort til 100 kr., vil du altså have 150 kr. tilbage på dit gavekortbevis, som du kan shoppe for senere. Husk derfor at gemme dit gavekortbevis og aktiveringskode.


Har jeg fortrydelsesret på mit køb?

Ja, du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag, du modtager gavekortet. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere det ubrugte gavekort i intakt emballage. Har du fortrudt dit valg af gavekort, skal du hurtigst muligt kontakte MBXP kundeservice på mail kundeservice@mbxp.dk eller på telefonnummer 53 53 73 85.


Kan jeg købe for flere penge end jeg har på min gavekortbevis?

Ja, hvis du ønsker at købe for mere end du har på dit gavekortbevis, kan du bare betale restbeløbet med dit betalingskort.


Jeg har fået et forkert beløb på mit gavekort

Skriv til Alka på teamsalg@alka.dk så undersøger vi hvad der er sket, og vender tilbage til dig.


Kan jeg få pengene på mit gavekort udbetalt?

Du har fået gavekortet som led i en kampagne, og derfor har du ikke krav på at få pengene udbetalt.

×

×